Newsletter

Termeni si conditii

 

Utilizarea site-ului 
 

 • Piese Moto Accesorii permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe acest site Web ("Site") exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu condiţia păstrării materialelor prezente în forma originala (cu watermark).
 • Sunt interzise: modificarea materialelor de pe acest Site, reproducerea acestora, afişarea, derularea sau distribuirea publică, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale. Este interzisă utilizarea acestor materiale pe un alt site Web sau în orice mediu computerizat legat în reţea. Materialele de pe acest Site sunt protejate.
 • Orice utilizare neautorizată a acestora constituie o încălcare a legilor drepturilor de autor şi mărcilor, precum şi a altor legi aplicabile. Nerespectarea oricăruia dintre aceşti Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest Site

 

Acceptarea Termenilor

 • Ne rezervam dreptul, in orice moment, sa modificam, schimbam sau sa actualizam termenii acestui acord fara o notificare prealabila.
 • Modificarile vor deveni active imediat dupa ce au fost postate pe situl Piese Moto Accesorii. Folosirea in continuare a acestui serviciu dupa ce au fost postate modificarile reprezinta recunoasterea si acceptarea ta a acordului si a modificarilor acestuia.
 • Fotografiiile pot conţine rareori inadvertenţe, cum ar fi: nuanţa culorii produselor din poze poate fi diferită faţă de cea reală, la fel în ce priveşte dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificaţii sau preţuri pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
 • Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor. În cazul in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii impuse, vă rugăm să nu folosiţi serviciile noastre.

 

Declinarea răspunderii

 • Produsele si serviciile de pe acest site sunt furnizate “ca atare”, fara garantii de orice fel. Obligaţiile sitului Piese Moto Accesorii, legate de produsele şi serviciile proprii sunt reglementate exclusiv de acordurile conform cărora sunt livrate. Nici un material de pe acest Site nu trebuie interpretat în sensul alterării acestor acorduri.

 • Piese Moto Accesorii îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment şi fără anunţ prealabil materialele şi serviciile de pe acest Site, produsele şi preţurile descrise în acestea. Este posibil ca materialele şi serviciile de pe acest Site să nu fie aduse la zi. Piese Moto Accesorii nu îşi ia angajamentul de a actualiza materialele şi serviciile de pe acest Site.

 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, clientul putand solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui. Dacă Piese Moto Accesorii nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnării. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

 • Produsele achiziţionate se pot returna în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost primite, în termen de 10 zile de la primire. Nu se acceptă pentru returnare produsele care au fost folosite sau care prezintă modificări precum rupturi, găuri, distrugerea ambalajului etc. Situaţia folosirii produsului exclude posibilitatea returnării lui.

 

 

 

Limitarea răspunderii 
 

 • Piese Moto Accesorii, furnizorii Piese Moto Accesorii sau tertii mentionati pe acest site nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru daunele (incluzand, fara limitare, pe cele provenite din pierderea unor profituri sau date) provocate de utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizarii acestui site, a siturilor legate de acest site sau a materialelor, informatiilor  sau serviciilor continute in oricare dintre aceste situri, indiferent daca acestea se bazeaza pe garantii, contracte, prejudicii sau alte teorii legale si indiferent daca Piese Moto Accesorii avea sau nu cunostinta de posibilitatea aparitiei unor asemenea daune. 
 • Daca in urma utilizarii produselor sau serviciilor oferite de Piese Moto Accesorii veti fi fortati sa apelati la service,  sa efectuati reparatii, corectii ale echipamentelor sau datelor dumneavoastra, costurile acestora vor fi suportate in intregime de catre dumneavoastra fara daune indirecte.
 • In cadrul acestui site puteti gasi legaturi catre alte situri. Nu ne asumam raspunderea pentru continutul acelor situri, pierderile directe sau indirecte suferite datorita utilizarii lor, neavand nici un control asupra acestora.